HEMEROTECA       EDICIÓN:   ESP   |   AME   |   CAT

Eva Granados: "La del PSC serà 'una campanya intensa, propositiva'"


(Tiempo de lectura: 1 - 2 minutos)

La del PSC serà “una campanya intensa, propositiva”, perquè “tenim un programa per governar Catalunya. El govern del president Salvador Illa serà el de les solucions i el retrobament. Ja n’hi ha prou, és l’hora dels catalans i les catalanes, sense revenges, de treballar pel país” ha manifestat, aquest dilluns, la viceprimera secretària socialista, Eva Granados. Una campanya que, a través de “tres caravanes”, explicarà per tot el territori el programa del PSC, que aposta per posar punt i final “a l’enfrontament, la deslleialtat i el desgovern” a Catalunya.

Granados ha explicat que el president del Govern d’Espanya, Pedro Sáchez, participarà en l’acte d’obertura de “la campanya electoral que portarà el canvi a Catalunya” al costat del candidat Salvador Illa, que tindrà lloc a Barcelona aquest dijous, 28 de gener. Sánchez vindrà fins a cinc vegades a Catalunya per donar suport a la candidatura d’Illa.

La campanya del PSC implicarà molta gent de tots els sectors i de tot el territori i parlarà de les persones. Per això, el PSC tindrà operatives tres caravanes per les quatre províncies catalanes: la primera l’encapçalarà el candidat, Salvador Illa; en la segona hi prendran part el primer secretari, Miquel Iceta, i Eva Granados; i la tercera estarà encapçalada pel president Pedro Sánchez i alguns ministres.

“Diàleg sense retrets”

“Farem un esforç d’explicació del nostre programa a través dels mitjans de comunicació, amb entrevistes i debats, actes en diferents formats”, ha exposat Granados.

Finalment, la viceprimera secretària ha desgranat els cincs grans arguments sobre els que reposarà la campanya del PSC, i que ja va avançar el cap de setmana Salvador Illa: “primer, que l’última dècada ha estat en va, que tots i totes hem sortit perdent; segon, que la solució no vindrà d’una part arrossegant l’altra i que podrem reparar els danys anant a votar amb sentiment de superació de la situació; tercer, que la divisió ens ha debilitat i, en canvi, una Catalunya unida i pròspera és imparable; quart: diàleg, escoltarem els moviments i plataformes socials; i cinquè, que no pensem perdre ni un minut en retrets sobre el que va succeir”.