HEMEROTECA       EDICIÓN:   ESP   |   AME   |   CAT
Apóyanos ⮕

Mobilització del transport sanitari a Girona


(Tiempo de lectura: 1 minuto)

Continuen les mobilitzacions del col·lectiu de treballadores i treballadores del sector del transport sanitari a Catalunya. Aquest divendres ja portaran 100 dies des que es va iniciar la vaga indefinida.

CCOO i els altres sindicats convocants reclamen poder establir un calendari per als propers anys amb la finalitat d’elaborar un pla per equiparar progressivament les condicions laborals del personal de transport sanitari a les del personal del Sistema d'Emergències Mèdiques".

També reclamen la retirada de la totalitat de tots els expedients disciplinaris i les respectives sancions aplicades per part de les empreses privades durant el període de vaga.

En defensa d’aquestes dues raons CCOO i els altres sindicats convoquen a la concentració que tindrà lloc enfront de la seu d’ERC de Girona, carrer Ultònia, 23 , demà divendres, 15 de gener, a les 10.30 hores amb la finalitat d’aconseguir una taula de negociació que permeti un acord.

Tu opinión importa. Deja un comentario...

Los comentarios que sumen serán aceptados, las críticas respetuosas serán aceptadas, las collejas con cariño serán aceptadas, pero los insultos o despropósitos manifiestamente falsos no serán aceptados. Muchas gracias.